Qenteken - Kenteken Opzoeken

Pobierz Qenteken - Kenteken Opzoeken

Qenteken | Zobacz pełną historię tablic rejestracyjnych za pomocą naszej aplikacji
4,2
4,2
576
Android
228k
Free
4/19/2019
Kenteken check? Met de uitgebreide informatie van Qenteken, met onder meer de waarde van de auto, een controle van de kilometerstand, veel voorkomende afkeur punten, een overzicht van het aantal en soort eigenaren en nog veel meer, kan een hoop ellende besparen. De waardevolle basis informatie is gratis voor iedereen beschikbaar.

Bijna tweederde (65%) van de kopers van een tweedehands auto zegt te onderhandelen over de prijs. Qenteken-app geeft de koper de juiste kennis om de onderhandeling met de verkoper aan te gaan.

Ook de particulier die zijn auto voor een eerlijke prijs wil inruilen of verkopen heeft met Qenteken een stevige basis in handen. Door het rapport kan worden aangetoond dat de vraagprijs op feiten is gebaseerd en dus redelijk is.

Met de premium rapport krijgt u nog eens inzicht in vele andere onderdelen zoals het Tellerstand registratie, Waardebepaling, Eigenaren historie, NAP check, WOK schadeverleden, APK geschiedenis, Terugkerende reparatiepunten en Reparatiegeschiedenis. Dit kan de potentiële autokoper vele duizenden euro’s besparen, en kost maar liefst € 3,99

Met deze Kenteken app krijgt u meer te zien. U krijgt niet alleen de basis RDW informatie, maar ook aanvullende informatie zoals kenteken indicatie die gebaseerd is op gegevens vanuit RDW. De gegevens zijn niet alleen bestemd voor auto's, ook voor motoren en scooters kunt u terecht bij deze Kenteken App. U krijgt gedetailleerde informatie, fotos, autohistorie, apk geschiedenis, km historie, schadeverleden en nog veel meer.

Wilt u een notitie plaatsen bij een kenteken? Geen probleem! U kunt bij elke opgezochte kenteken een notitie plaatsen. Ook kunt u een kenteken toevoegen aan favorieten.

U kunt makkelijker uw geschiedenis doorzoeken: U kunt zoeken op kenteken, model, info, bouwjaar, eigen notitie.

Ook heeft o.a. inzicht in het volgende:

- Basis RDW kenteken registratie.
- Aanvullende kenteken informatie.
- Technische specificatie.
- NAP indicatie (kilometerindicatie)
- kenteken check
- Kenteken gegevens.
- Technische gegevens.
- Bandenmaat
- Steekmaat
- Waardecheck
- Inkoopprijs
- Verkoopprijs
- Waarde Auto
- Autowaarde
- Eigen dashboard
- Notitie bij kenteken
- Kenteken Duitsland
- Kenteken importeren
- Auto importeren
- Kenteken checkTrefwoorden: auto, motor, kenteken, rdw, apk, nummerbord, kmcheck, kmindicatie, zoeken, vind, oei, NAP, km, voertuig, dagwaarde, restwaarde, waarde, kosten, verzekering, steekmaat
Zostaw komentarz
Twoja ocena:

0

5

Loading..